Back to top
Follow us:

iphone Tag

Për fat të mirë, tiparet e reja të iPhone X – kamera TrueDepth, Face ID dhe madje edhe dizajni i ri lë të kuptohet se ku mund të shkojë iPhone tjetër. Kjo është ajo që bën Apple: prezanton një sërë veçorish mbi disa breza, si Apple Wallet dhe sensori Touch ID, vetëm për t’i kombinuar ato në një aftësi të re si Apple Pay vite më vonë.

“Nëse iPhone X është themeli i Apple për 10 vitet e ardhshme, atëherë ajo që ne shohim tani do të jetë trampolinë për përsëritjet e ardhshme”, tha Ramon Llamas, një analist në IDC.

Ky vit i kaluar ishte një nga më të ngarkuarit të Apple-it dhe 2018 mund të jetë akoma dhe më i ngarkuar.

Falë të dhënave të mbetura në dy gjeneratat e fundit të iPhone, ne ishim të përgatitur kur Apple më në fund hoqi butonin Home në iPhone X.