Back to top
Follow us:

SMART TRONIC BLOG

Të rejat më të fundit rreth Iphone dhe Samsung

Apple-i i ri i iPhone 8, iPhone 8 Plus dhe iPhone X i Apple përbëjnë procesorin e ri A11 Bionic, i cili jo vetëm që i bën këto pajisje tepër të shpejtë, por gjithashtu përmirëson masivisht jetën e tyre të

Samsung Galaxy S9 nuk mund të jetë në treg në muajin Janar, ashtu siç pritej,sipas një raporti të ri. Celulari i ardhshëm pritej të bënte paraqitjen e parë zyrtare në Consumer Electronics Show (CES) në Las Vegas

Kur është fjala për blerjen e një prej smartphone më të mirë, zgjedhja e parë mund të jetë më e vështira: iPhone ose Android. Nuk është e thjeshtë; të dyja ofrojnë shumë karakteristika të shkëlqyera dhe ato mund të duken

Një raport disa javë më parë tha se Apple është duke punuar në një dizajn revolucionar për iPhone që është aq sekret që duhej të bashkohej me LG në vend të Samsung për të zhvilluar ekranin e saj.