Back to top
Follow us:

Rreth Nesh

Historiku

Smart Tronic eshte nje kompani qe u themelua ne Shtator te vitit 2015.Fillimisht kompania u fokusua ne shitjet online.Pas nje suksesi te arritur me nje cilesi shume te larte te produkteve tonaarritem te fitonim besimin e klienteve tane. Kjo gje na motivoi te vazhdonim me tej punen tone duke garantuar produktet me cilesore ne treg dhe nji sherbim korrekt dhe serioz nga ana e stafittone.

Sot kompania jone vazhdon me punen e suksesshme duke ofruar produkte te nje cilesie shume telarte me cmimet me konkuruese. Cilesia e produkteve,garancia qe I ofrohet klientit e ka bereSmart Tronic te rrise kapacitetet importuese 10 here me shume .Smart Tronic ofron nje game temadhe te aparateve celulare si dhe markave me te fundit ne treg.

Per te qene sa me prane klientve tane per te qene kudo ku klienti eshte Smart Tronic ka krijuar bashkpunime me korrier ne te gjithe Shqiperine per te derguar tek klienti ne nje kohe rekord Brenda 24 oreve produktin

1367

Samsung

27

LG

1617

Iphone

222

Note

16

HTC

Objektivat

Smart Tonic synon qe per 5 vjecarin e ardheshem 2018-2023 te rrise gamen e produkteve te cilat importon,te kete nje larmishmeri markash si dhe produktesh.
Synimi I rradhes eshte tregu Europian ku qellimi yne eshte te krijome bashkpunime me kompanite qe ofrojne cilesine maksimle per produktet electronike.Zgjerimi I games se produkteve pas aparatve celular jane tabletat, laptop si dhe shume produkte te tjera elektronike.
Nje project gjigand eshte ai I hapjes se rrjetit te dyqaneve Smart Tronic ne qytetet kryesore te Shqiperise me nje staf profesionist si dhe me servsin modern me aparaturat me te fundit.

Si mund të blejmë në Smart Tronic

Nëpëmjet Online Shop

Nëpëmjet Facebook

Nëpëmjet Instagram

Duke na kontaktuar +355 6720 44414