Back to top
Follow us:

Bashkëpuno me ne!

Për një periudhë disa vjecare në jemi të lumtur që ofrojme mundësinë  e bashkëpunimit për të gjitha bizneset e interesuara. Ky bashkëpunim ofrohet vetëm për biznese dhe jo individë.

Për të gjithë ata që janë të interesuar për të zhvilluar biznesin e tyre si edhe ta zgjerojnë më tej, ne jemi zgjidhja e duhur. Ne ofrojmë suportin e duhur për të realizuar një bashkëpunim efektiv dhe afatgjatë:

  • Produkte nga më të ndryshme të cilësisë më të mirë me cmime më konkurruese.
  • Suport në sasi si edhe në mirëmbajtjen e tyre.
  • Suport në servisin e produkteve për dëmtime apo probleme të ndryshme
  • Suport në aksesorë për të rritur gamën e produkteve që do të ofrohen.
  • Suport në fushatat marketing për promovimin e produkteve si edhe në rritjen e shitjeve.

Për ne Partneritet do të thotë bashkëpunim në cdo detaj dhe afatgjatë.

Nëse jeni të interesuar për të bashkëpunuar me ne ju lutem na kontaktoni si më poshtë:

Tel: +355 672044414

E-mail: info@smarttronic.al