Back to top
Follow us:

Samsung nuk është e vetmja kompani që luan me dizajne për telefonat e palueshëm.
Duket sikur Apple po bën iPhone-in e saj të palueshëm poashtu.
Një raport disa javë më parë tha se Apple është duke punuar në një dizajn revolucionar për iPhone që është aq sekret që duhej të bashkohej me LG në vend të Samsung për të zhvilluar ekranin e saj.

Pse? Sepse Apple ka frikë se Samsung do të vjedhë dizajnin.

IPhone X ka gjithashtu një ekran të palueshëm, por që palohet në pjesën e poshtme dhe nuk mund të shihet gjatë përdorimit të telefonit – ky është mashtrimi që bën të mundur hartimin e ekranit pa korniza, pasiqë Apple mund të fshehë kontrolluesit e ekranin në pjesën e poshtme të panelit.
Duke u kthyer në raportin në fjalë, gjithashtu thuhet se ky iPhone i ri mund të jetë i palueshëm.

No Comments

Leave a Comment